Vi opfylder jeres behov

Har i en idé til en forretnings applikation, integration, en app eller andet som i tænker vil give jer værdi. Så kan vi tilbyde at lave en POC Proof Of Concept light version – ofte helt gratis. Formålet er selvfølgelig at lave noget i vil købe på sigt. For os ser vi det både som muligheden for at uddanne nogle medarbejdere, få udviklet nogle gode produkter og i sidste ende lukket nogle salg. Det er en fordel for jer da i ikke køber katten i sækken men kan være på sidelinjen til at få udviklet skræddersyede løsninger inden i trykker på køb knappen.

Skræddersyet Software

Vi tilbyder skræddersyet udvikling af større som mindre systemer samt delsystemer. Vi bestrider en række teknologier og tilbyder bl.a. udvikling inden for følgende velkendte programmeringssprog hvor vi har særlige kompetencer: JavaScript, React, Redux, Node.js, json, .NET, ASP.NET MVC, Java, C++, PostgreSQL, MySQL, MongoDB, PHP, XML, Perl, Python og Umbraco Vi kan dække hele projektforløb og garanterer at løsninger integrerer med jeres eksisterende systemer. Vores kode er altid veldokumenteret, gennemtestet og optimeret. Har i brug for skræddersyet udvikling?

Jeres udbytte

∞ At få perspektiv på hvordan jeres idé vil se ud i praksis. ∞ At bedre kunne reflektere over de forretningsønsker i har til jeres applikation. ∞ At få indsigt til at lave ”user stories” og andet til udviklingen af den endelige applikation.

Vores udbytte

∞ Vi benytter bl.a. udviklingsopgaverne til at træne internt personale i områder indenfor programmering og teknisk analyse. Der ligger derfor et element af ”training” i det for os. ∞ Vi vil normalt kunne tilbyde at implementere de tiltag vi afdækker, men derudover er det også vigtigt for os at få en kontakt til jer og forståelse for jeres forretning.