"OFF-SHORE I SØBORG"

… IT-udvikling med danske konsulenter… … men til off-shore priser…

Vi kan udvikle alle jeres systemer: frontend, backend, integrationer og infrastruktur… indenfor alle gængse teknologier. Vi varetager både hele systemer eller dele af dem. Efterfølgende tilbyder vi også drift, fra infrastrukturdrift og op til applikationsdrift. Vores tilgang er tæt kundedialog, så vi minimerer tilbageløb og misforståelser. Vi her over tid udviklet et koncept der gør, at vores udvikling bliver billigere end off-shore udvikling. Dette uanset om off-shore er i Fjernøsten eller tættere på.

Hurtig time-to-market til laveste pris

Vores primære mål er ”kortest mulig time-to-market”. Herved kan I dels fange jeres kunder tidligere, men også hurtigt tilrette systemerne til deres ønsker. Herved taber man ikke kunder som blev ”sure” over opstartsvanskeligheder.

Outsource jeres IT-udviklingsafdeling

For mindre virksomheder, er det ofte dyrt at skulle dække alle IT-kompetencer internt. Ved at outsource jeres udvikling til os, kan vi stille med lige præcist det hold, som I har brug for. Vi sidder hos jer fysisk (om muligt), så I kan have den daglige sparring med os ligesom hvis vi sad internt