Ydelser

Outsourcet Systemudvikling

Vi tilbyder udviklinger af større såvel som mindre systemer til en pris der kan konkurrere med off-shore udvikling! Men med danske konsulenter, der normalt vil sidde onsite. Vi arbejder i stort set alle teknologier, men har særligt kompetencer indenfor JavaScript, React, Redux, Node.js, json, .NET, ASP.NET MVC, Java, C++, PostgreSQL, MySQL, MongoDB, PHP, XML, Perl, Python og Umbraco.
<

"Start-up" Pakker

Brug for et teknisk boost til din start-up ide? Vi tilbyder mindre pakker til start-up/newbiz virksomheder, som kan bringe dem hurtigere frem. Fokus er at tilbyde den lavest mulige pris og kortest mulige time-to-market. Pakkerne er designet, så er er noget for alle. De minste pakker handler om sparring og tekniske analyser og de største kan bygge prototyper og andet, man kan fremvise for en investor.

App- og Webudvikling

Vi er stærke indenfor både Smartphone apps, såvel som Webapplikationer. Vi er sammensluttet med firmaet Techtify og har derved fået mere end 10 års erfaring i app-udvikling til såvel IOS som Android. Teknologierne er primært Swift, Kotlin, Java og sekundært React Native. Indenfor Web er teknologierne primært React, NodeJS og PostgreSQL. Men vi arbejder også i Angular og PHP.

Udvikling af Prototyper

Har i en idé til en forretnings applikation, integration, en app eller andet som i tænker vil give jer værdi. Så kan vi tilbyde at lave en POC Proof Of Concept light version – ofte helt gratis. For os er formålet primært mulighed for at uddanne medarbejdere med realistiske cases. Derudover er det en mulighed for at få en relation til jer og forståelse for jeres forretning. For jer er værdien primært at I kan få noget perspektiv på jeres forretning og "af-mystificere" hvad man kan og ikke kan med IT. Det er muligt at det leder til et konkret samarbejde, men det er hverken et krav eller en forventning fra vores side.

Analyser og Konsulentassistance

Vi tilbyder konsulentassistance indenfor alle vores kernekompetencer. Vi er særligt stærke indenfor projektledelse og teknisk arkitekturbistand, men dækker hele spektret af kompetencer. Vi bistår med tekniske analyser og arkitekturanalyser af jeres systemer. Det kan både være AS-IS porteføljen eller jeres planer for et TO-BE scenarier. Vi dokumentere muligheder og risici, samt stærke og svage sider. Vi kommer altide med en liste af anbefalinger, som kobler jeres tekniske miljø bedst sammen med jeres forretningsstrategi.